[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту

Форма входу

Головна » 2013 » Жовтень » 13 » Армія США буде озброєна "Залізною людиною"
7:34 PM
Армія США буде озброєна "Залізною людиною"
Армія США мріє створити костюм схожий з доспіхами "Залізної людини". Пентагон звернувся до науково-дослідних центрів, представникам приватного бізнесу і державним лабораторіям з проханням підтримати революційний проект. Можливим його учасником стане Массачусетский технологічний інститут (МІТ).
Раніше американські військові вже проводили іспити екзоскелетів, здатних забезпечити роботу солдат. Такі костюми дозволяють стати сильніше - наприклад, переносити на собі великі вантажі на далекі відстані.
Нова розробка Армії США - легкий костюм тактичного нападу (TALOS) - основана на таких екзоскілетах. Унікальність технології криється у шарі "розумних" матеріалів і сенсорів, якими доповнен костюм. Ці датчики дозволяють контролювати температуру тіла солдата, роботу серця та вміст води в організмі.
Окрім цього обмундирування нового зразка повиннно мати доступ до Мережі, а також бути оздоблено пристроєм типу Google Glass. Для збільшення сили солдата, вдягненого у такий костюм, у конструкції буде використана гідравліка.
Головною вимогою є сукупність у такій екіпіровці екзоскелету з іноваційною бронею, дисплеїв контролю сили і здоров`я солдата, а також потужної зброї, - говорить подполковник Карл Борхес, науковий радник Армії США.
В теперішній час команда МІТ працює над створенням "рідкого" бронежилету. Броня в ньому є рідиною, яка переходить у твердий стан при впливі магнітного поля чи електричного струму.
Польові випробування проекта почнуться на протязі 3 років.
Переглядів: 421 | Додав: Диксон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Новини
У США відбулося хрещення авіаносця нового покоління
Вчені пропонують використовувати тараканів-кіборгів для дослідження будівель
Українцям дозволили носити шпіонські годинники
Захистне поле: як у кіно
Армія США буде озброєна "Залізною людиною"

Валюта
Курси валют Курси валют Курси валют

darks.co.ua      ЮКОН 2024 р.      Безкоштовний хостинг uCoz